03.06.2019
Альтернативные стейки 🤘
Тренд альтернативних стейків прийшов з Америки. США та Мексика давно вже «в темі».
Американські вчені ще у 2000 році провели масштабне дослідження м'язового пристрою яловичини, і виявилося, що окрім традиційних частин, є ще маса інших, які можна так чи інакше використовувати для стейків.
Альтернативні стейки відрізняються від преміальних на смак і укус, розрізняються структурою волокон. Вони дещо жорсткішим традиційних стейків, але перевершують їх за смаковими якостями.
Чотири соковитих альтернативних стейка, від шефа Роберто Армаролі, для тебе, Рок-н-рольщик, у THIS IS ПИВБАР:
Top Blade" стейк
Завдяки кришталевій мембрані у структурі цього стейку, м'ясо ніжне і соковите, з легкою солодкістю. Подається із запеченим в хоспері часником.
"New York" стейк
Альтернативний стейк, найбільш наближений до класичного. З тієї ж частини, що і класичний Rib Eye, але менш жирний. Подається як в Америці, зі шматочком кукурудзи гриль.
"Flank" стейк
Цей смачний шматок м'ясники намагаються залишити «для себе». Соковите м'ясо з явно вираженими паралельними волокнами. Перед приготуванням змащується ароматними спеціями. Подається із запеченою на грилі цибулею.
"Teres Major" стейк
Соковитий, з невеликою мармуровістю та делікатним вершковим смаком. Перед прожарюванням в хоспері, м'ясо готується за технологією су-від. Подається із томатом гриль.
27.02 - 12.03.2017
Австрийская пивная культура
13.02 - 26.02.2017
Итальянская пивная культура
30.11 - 12.02.2017
Французкая пивная культура
16.01 - 29.01.2017
Чешская пивная культура
02.01 - 15.01.2017
Украинская пивная культура
19.12 - 01.01.2017
Бельгийская пивная культура
31.12.2016
Улетная новогодняя программа
05.12 - 18.12.2016
Немецкая пивная культура
21.11 - 04.12.2016
Американская пивная культура
THIS IS ПИВБАР – революція рок-н-рольщиків або нова пивна культура в Україні.
Колись ми замріяли собі пивну революцію. Привезти найрізноманітніше пиво з усіх куточків світу та розповісти, що воно буває не тільки світле та темне.
Ми захотіли зруйнувати стійкий стереотип, що пивний заклад – це брудна місцина з мізерним вибором пива, примітивною кухнею, нудним інтер'єром, поганенним сервісом й грубуватими, на підпитку, відвідувачами.
І зараз у нас 5 ресторанів в Києві. І це тільки початок. Понад 100 сортів пива з усього світу, кілометри пивопроводів з унікальною системою зберігання, охолодження й подачі. Меню кухні розробляється в колаборації зі світовими шеф-кухарями. Дегустації та Beer Education з закордонними та українськими крафтовими пивоварнями. Власна школа сервісу для навчання персоналу. Виступи музичних груп практично щодня. Найпрекрасніші гості, що повірили у мрію пивних рок-н-рольщиків та приєдналися до бунту.
А ще у нас великі плани, цілі та мрії. Ми дуже амбітні. Ми фанати якості. Ми постійно вчимося і не боїмося помилятися. Ми любимо Рок-н-Ролл.