Дегустации и Недели пивных культур

06.08.2020

КОЛАБОРАЦІЯ БРЕНД ШЕФІВ 👨‍🍳

Пшш і ось вам супер новина, яку ми готували ще до самі знаєте чого.

Тижні вибуху смаків від бренд шефа із США Айзека Корреа та нашого рідненького Ruslan Shevchenko

А перед тим, як поговоримо про страви, давайте розкажемо про Айзека та що ж це за колаба така?

Айзек Корреа — американець з пуерторіканським корінням, народився в китайському кварталі Нью-Йорка. Він є засновником кухні фьюжн, творцем системи сіті-кафе і бургер-барів. Бренд шеф вже є легендою, але при цьому зізнається, що найбільше в світі любить просту домашню кухню. Саме таку просту кухню Айзек та Руслан представлятимуть вам 😉

Що ж на вас чекатиме? Страви на закуски до пива, звісно. Але ж які! Айзек фірмач у стріт фуді і взагалі по всьому світу, so готуйтеся до кальмарів фрі у солодко-гострому соусі, реберець у такооому маринаді, що й не описати. А ще ж справжнє хрумке курча Кентуккі та ретельно підібране пиво до кожної страви.

Лише 3 тижні у THIS IS ПИВБАР 🍺

Архів подій

03.06.2019

THIS IS ASPARAGUS

03.03.2019

THIS IS RACLETTE!

30.05.2018

This is Lager

19.06 - 09.07.2017

This is OCTOBERFEST!

27.02 - 12.03.2017

Австрийская пивная культура

13.02 - 26.02.2017

Итальянская пивная культура

30.11 - 12.02.2017

Французкая пивная культура

16.01 - 29.01.2017

Чешская пивная культура

02.01 - 15.01.2017

Украинская пивная культура

19.12 - 01.01.2017

Бельгийская пивная культура

31.12.2016

Улетная новогодняя программа

05.12 - 18.12.2016

Немецкая пивная культура

21.11 - 04.12.2016

Американская пивная культура

This is ЛЕГЕНДА

THIS IS ПИВБАР – революція рок-н-рольщиків або нова пивна культура в Україні.

Колись ми замріяли собі пивну революцію. Привезти найрізноманітніше пиво з усіх куточків світу та розповісти, що воно буває не тільки світле та темне.

Ми захотіли зруйнувати стійкий стереотип, що пивний заклад – це брудна місцина з мізерним вибором пива, примітивною кухнею, нудним інтер'єром, поганенним сервісом й грубуватими, на підпитку, відвідувачами.

І зараз у нас 4 ресторани в Києві. І це тільки початок. Понад 100 сортів пива з усього світу, кілометри пивопроводів з унікальною системою зберігання, охолодження й подачі. Меню кухні розробляється в колаборації зі світовими шеф-кухарями. Дегустації та Beer Education з закордонними та українськими крафтовими пивоварнями. Власна школа сервісу для навчання персоналу. Виступи музичних груп практично щодня. Найпрекрасніші гості, що повірили у мрію пивних рок-н-рольщиків та приєдналися до бунту.

А ще у нас великі плани, цілі та мрії. Ми дуже амбітні. Ми фанати якості. Ми постійно вчимося і не боїмося помилятися. Ми любимо Рок-н-Ролл.