Кільця кальмарів фрі в клярі зі світлого пива та 3 видів борошна. Подаються з часниковим соусом. БРИТАНІЯ160/50г
Мерлуза в клярі зі світлого пива та 3 видів борошна. Подається з картопляними брусочками та соусом Тар-Тар. БРИТАНІЯ120/100/50/50г
4 смаки соусів на вибір:
В суміші спецій // В соєвому соусі // У вершково-часниковому соусі // В гострому соусі Чилі
ФІРМОВЕ200 г
Легкий паштет із курячої печінки під цитрусовим
маслом. Подається з хрусткими грінками із білого хліба та зеленою цибулею. БЕЛЬГІЯ 130/80/10г г
Бочкові помідори, солоні огірки, квашена капуста заправлена домашнім рослинним маслом. НІМЕЧЧИНА 360г
Два види сала із арт подачею. Перекручене на м’ясорубці сало, часник, кріп. Подається із салом домашнім, солоним огірочком, зеленою цибулею, перцем чилі, Бородинським хлібом та хроном.ФІРМОВИЙ 350г
Салат з обсмаженими на оливковій олії з додаванням часнику атлантичними креветками, свіжим огірком, авокадо та помідорами Черрі. Заправляється соусом Понзо з лаймовим фрешем та дижонською гірчицею. ФІРМОВЕ225г
Мікс салатів, свіжі овочі, сир фета в кунжуті,
маслини з кісточками. Заправляється соусом Бальзамік.ГРЕЦІЯ260 г
Класичне Олів’є на пивбарівський манер, із коктейльними креветками, червоною ікрою та грінками з Чіабати.ФРАНЦІЯ 220г
Засмажене на мангалі куряче філе, помідори Чері, салат Ромен, бекон, сухарики та слайси сиру Пармезан.
Соуси на ваш вибір:
з анчоусним соусом
з арахісовим соусом
ФІРМОВИЙ 225 г
Запечений в печі сир камамбер. Подається з карамелізованою в медово-апельсиновій глазурі цибулею і гарячими коржиками з тандира, змащеними вершковим маслом. ФІРМОВЕ200/160г
Грильований яловичий рублений біфштекс з курячими тельбушками. Подається із картоплею, вершковим маслом із зеленню та перцевим соусом. ФІРМОВЕ240\100\50г
Два яловичі біфштекси гриль з сиром Чедер на подушці з вершково-сирного соусу. Подаються з салатом Ромен та картоплею пай. ФІРМОВЕ280\60\50г
Яловичий стейк Шатобріан. Подається з грильованими печерицями, перцем та кабачками під соусом Песто. ФІРМОВЕ140\120г
Соковите курча з хрусткою скоринкою, мариноване в лимонно-гірчичним гострому соусі. Подається з запеченою молодою картоплею з розмарином ІТАЛІЯ 170/150 г
Бургер з засмаженою на мангалі котлетою із рослинного м’яса від Wanted Vegan TM, у вега булочці, з кільцями червоної цибулі, салатом Ромен, солоним огірком та слайсами помідора. Заправляється томатним соусом та американською гірчицею.ФІРМОВЕ260г
Бургер зі свино-яловичою котлетою, сиром, помідорами, салатом, беконом та цибулеюСША 320 г
Бургер зі свино-яловичою котлетою з креветками по бортах, сиром Чедер, свіжими помідорами, салатом Ромен, карамелізованою цибулею, соусом Айолі, в м’якій кукурудзяній булочці.США 310 г
Качина ніжка з хрусткою скоринкою. Подається з теплими кнедликами, приготовленими на пару, та квашеною капустою.ЧЕХІЯ 145/70/75/30г
Чебуреки з тонкого тіста з начинкою із телятини й свинини та м’якушем помідора КИРГИЗСТАН 210г
А що якщо взяти усе найсмачніше до пива і створити нову страву, подумав наш бренд шеф Руслан Шевченко. І створив її. Мікс копчених реберець, крилець Баффало, атлантичних креветок, раків, засмаженої на мангалі картоплі та кукурудзи гриль, в авторському спайсі соусі. Подається із ароматним багетом, зеленню та часниковим маслом.ФІРМОВЕ2000г
Свиняча рулька, приготована у темному легері та медовій глазурі. Подається з квашеними помідорами та капустою ЧЕХІЯ за 1000г
Сири Рокфор, Гауда, Фета. Подаються з паличками Гріссіні, медом, грушею та грецькими горіхами. ФІРМОВЕ 190/125г
Грибочки фрі, цибульні кільця, сирні палички, часникові грінки із бородинського хліба, курячі крильця фрі із соусами коктейльним, часниковим, барбекю. США 670/150г
Асорті чотирьох видів ковбасок: Чорізо, Баварські ковбаски, 3-D Ковбаски, Франкфуртські ковбаски зі смаженими картопляними частинками та свіжими овочами. Подаються з томатно-гранатовим та гірчичним соусами. 720/235/80 г
“Відлежаний” Рібай обсмажений на мангалі. Подається з соусом Блек Пеппер.УКРАЇНА за 100/50г
Ніжна вирізка яловичини приготована на грилі.
Подається з вершково-грибним соусом з додаванням білого вина.ФРАНЦІЯза 100/50 г
Ковбаски курячі, ковбаски італійські, свинячий ошийок, курячий шашлик, картопля з мангала.
Подається з трьома соусами: домашньою аджикою, барбекю
та часниковим соусом. ГРУЗІЯ 1000/150/50г
Піца з класичним італійським соусом, в’яленою шинкою прошуто, сиром моцарела та пармезаном, томатами чері та руколоюІТАЛІЯ 420 г
Піца з пармезаном, моцарелою, Данаблю, жовтим напівм’яким сиром і вершковим соусом. ФІРМОВЕ 450 г
Піца з соусом Пілаті, курячим м’ясом, беконом, ковбасками Пепероні та сиром моцарела. ФІРМОВЕ 500 г
Гостра піца з соусом Пілаті, сиром моцарела, гострими ковбасками Чорізо та Пепероні. ФІРМОВЕ 450 г
THIS IS ПИВБАР – революція рок-н-рольщиків або нова пивна культура в Україні.
Колись ми замріяли собі пивну революцію. Привезти найрізноманітніше пиво з усіх куточків світу та розповісти, що воно буває не тільки світле та темне.
Ми захотіли зруйнувати стійкий стереотип, що пивний заклад – це брудна місцина з мізерним вибором пива, примітивною кухнею, нудним інтер'єром, поганенним сервісом й грубуватими, на підпитку, відвідувачами.
І зараз у нас 4 ресторани в Києві. І це тільки початок. Понад 100 сортів пива з усього світу, кілометри пивопроводів з унікальною системою зберігання, охолодження й подачі. Меню кухні розробляється в колаборації зі світовими шеф-кухарями. Дегустації та Beer Education з закордонними та українськими крафтовими пивоварнями. Власна школа сервісу для навчання персоналу. Виступи музичних груп практично щодня. Найпрекрасніші гості, що повірили у мрію пивних рок-н-рольщиків та приєдналися до бунту.
А ще у нас великі плани, цілі та мрії. Ми дуже амбітні. Ми фанати якості. Ми постійно вчимося і не боїмося помилятися. Ми любимо Рок-н-Ролл.