03.06.2019
THIS IS ASPARAGUS 🤘
Так, він наближається. Аспарагус та 4 страви із ним від шефа Роберто Армаролі.
Пісня лосося та аспарагуса.
Стейк лосося, приготовлений у хоспері з обсмаженим на грилі аспарагусом су-від із соусом гуакамоле.
Танок із драконами, аспарагусом та яйцем пашот.
Яйце пашот із обсмаженим на топленому маслі аспарагусом су-від із Голандським соусом.
Лицар Семи Королівств яловичий Тар Тар із аспарагусом.
Яловичий Тар Тар з обсмаженим аспарагусом під трюфельною пастою. Подається з сирими жовтками та бородинським хлібом.
Салат з Лордом Аспарагусом та полуничкою.
Салат зі спаржею су-від, обсмаженим беконом, руколою, салатом мікс, помідорами чері та пармезаном. Заправляється бальзамічним соусом та оливкою олією.
06.08.2020
23.12.2019
21.10.2019
09.08.2019
03.06.2019
14.04.2019
23.03.2019
03.03.2019
17.02.2019
03.02.2019
08.01.2019
17.12.2018
26.08.2018
16.07.2018
25.06.2018
30.05.2018
23.04 - 13.05.2018
2.04 - 22.04.2018
5.03 - 25.03.2018
12.02 - 04.03.2018
15.01 - 04.02.2018
20.11 - 10.12.2017
30.10 - 19.11.2017
09.10 - 29.10.2017
19.06 - 09.07.2017
19.06 - 09.07.2017
29.05 - 18.06.2017
08.05 - 28.05.2017
17.04 - 07.05.2017
13.03 - 26.03.2017
13.03 - 26.03.2017
27.02 - 12.03.2017
Австрийская пивная культура
13.02 - 26.02.2017
Итальянская пивная культура
30.11 - 12.02.2017
Французкая пивная культура
16.01 - 29.01.2017
Чешская пивная культура
02.01 - 15.01.2017
Украинская пивная культура
19.12 - 01.01.2017
Бельгийская пивная культура
31.12.2016
Улетная новогодняя программа
05.12 - 18.12.2016
Немецкая пивная культура
21.11 - 04.12.2016
Американская пивная культура
THIS IS ПИВБАР – революція рок-н-рольщиків або нова пивна культура в Україні.
Колись ми замріяли собі пивну революцію. Привезти найрізноманітніше пиво з усіх куточків світу та розповісти, що воно буває не тільки світле та темне.
Ми захотіли зруйнувати стійкий стереотип, що пивний заклад – це брудна місцина з мізерним вибором пива, примітивною кухнею, нудним інтер'єром, поганенним сервісом й грубуватими, на підпитку, відвідувачами.
І зараз у нас 6 ресторанів в Києві. І це тільки початок. Понад 100 сортів пива з усього світу, кілометри пивопроводів з унікальною системою зберігання, охолодження й подачі. Меню кухні розробляється в колаборації зі світовими шеф-кухарями. Дегустації та Beer Education з закордонними та українськими крафтовими пивоварнями. Власна школа сервісу для навчання персоналу. Виступи музичних груп практично щодня. Найпрекрасніші гості, що повірили у мрію пивних рок-н-рольщиків та приєдналися до бунту.
А ще у нас великі плани, цілі та мрії. Ми дуже амбітні. Ми фанати якості. Ми постійно вчимося і не боїмося помилятися. Ми любимо Рок-н-Ролл.