Beer Education 22.0 із пивоварнею ПРАВДА та Юрком Заставним

02.02.2020

Beer Education 21.0 з Budweizer Budvar

Якось, хлопці зі Львова вирішили повернути Львів на пивну карту світу і їм це вдалося! Так народилося пиво Правда, що й досі є повністю мануфактурним.

Для бутилювання пива вони єдині в Україні використовують технологію подвійної ферментації. Для варки беруть місцеві сезонні інгредієнти, такі як квітки бузини, чорну смородину, ялицю та чебрець.

Пиво зберігається у пляшці довше за інші пива — рік, залишаючись при цьому нефільтрованим і непастеризованим. За 5 років вироблені сорти пива, що отримали 16 медалей на найвимогливіших європейських конкурсах в Німеччині, Чехії і Бельгії і експортуються в 14 країн Європи. А їх етикетки – це особливий вид мистецтва.

І як вам такий шлях до успіху від мрії? Отож бо й воно. А у неділю, на Beer Ed 22.0 приїде сам батько Правди – Юрко Заставний. А ще привезе нам на дегустацію багацько сортів флагманської Правди.

Камон до нас, наbeerатися знань. І правди. У програмі ще купа конкурсів і призів!

02.02 неділя 15:00

Тростянецька 4/2

Участь вільна, але будь ласка, не забудьте забронювати собі місце за т. 334 3333

Як це було

08.12 Харківський
04.11 Харківський
09.06 Харківський
07.04 Харківський
31.03 Харківський
24.03 Харківський
10.02 Харківський
25.11 Харківський
11.11 Троещина
07.10 Харківський
16.09 Харківський
13.05 Харківський
29.04 Харківський
25.03 Харківський
25.02 Харківський
21.01 Харківський
26.11 Харківський
29.10 Харківський

THIS IS ПИВБАР – революція рок-н-рольщиків або нова пивна культура в Україні.

Колись ми замріяли собі пивну революцію. Привезти найрізноманітніше пиво з усіх куточків світу та розповісти, що воно буває не тільки світле та темне.

Ми захотіли зруйнувати стійкий стереотип, що пивний заклад – це брудна місцина з мізерним вибором пива, примітивною кухнею, нудним інтер'єром, поганенним сервісом й грубуватими, на підпитку, відвідувачами.

І зараз у нас 6 ресторанів в Києві. І це тільки початок. Понад 100 сортів пива з усього світу, кілометри пивопроводів з унікальною системою зберігання, охолодження й подачі. Меню кухні розробляється в колаборації зі світовими шеф-кухарями. Дегустації та Beer Education з закордонними та українськими крафтовими пивоварнями. Власна школа сервісу для навчання персоналу. Виступи музичних груп практично щодня. Найпрекрасніші гості, що повірили у мрію пивних рок-н-рольщиків та приєдналися до бунту.

А ще у нас великі плани, цілі та мрії. Ми дуже амбітні. Ми фанати якості. Ми постійно вчимося і не боїмося помилятися. Ми любимо Рок-н-Ролл.